Garmin Fenix 6, geschikt voor wielrenners?

4/10

Veel fietsers maken gebruik van een fietscomputer als hulpmiddel, maar tegenwoordig zie ik steeds vaker wielrenners met een horloge om de pols rijden. Een horloge wordt met de dag ‘slimmer’ en daarom ben ook ik overstag gegaan. Ik heb meerdere sporthorloges getest en stelde mij daarbij de vraag: wat hebben wielrenners hier eigenlijk aan en...

Hier staat content die alleen toegankelijk is voor onze abonnees. Word abonnee om toegang te krijgen.

Bekijk hier onze abonnementen.
Inloggen

Gelukkig hebben we de foto's ook nog (Klik voor een vergroting)

4/10

Claim hier je abonnement

Einde bericht

Hallo fiets fan!

Op deze site staan artikelen die zo waardevol zijn dat we ze alleen aan onze abonnees laten lezen! Ben je abonnee en heb je nog nooit ingelogd. Registreer je dan eerst met je abonnee nummer. Je hebt dan altijd en overal toegang tot je vertrouwde fiets verhalen

Inloggen

Wil je bij ons peloton horen?

Geen abonnee? Dan abonneren!

Bekijk onze abonnements vormen. Er is vast iets voor je bij.

Abonnee ? Dan registreren!

Je bent al abonnee van fiets maar je hebt nog nooit op de site ingelogd? Registreer je dan met je abonnee nummer.